lunes, 20 de mayo de 2019

Assaig

Feminisme i avortament

Des de l'època més primitiva, la humanitat ha viscut en un món en què l'home complix la funció de fortalesa, superioritat, defensa i guia; mentres que la dona s'encarrega de l'atenció de la llar i la família, es manté al marge i obediència de la presència masculina i, per tant, dependent d'ella.

Tota decisió d'una dona ha necessitat sempre l'aprovació per part d'una figura masculina per a reconéixer la seua validesa. És per això que les dones sempre s'han sentit inferiors i inútils sense la companyia d'un home.

Entre una altra de les grans labors adjudicades per la societat, les dones dediquen la seua vida a la criança dels seus fills i filles, l'acció de la qual ha de ser acceptada amb gran orgull i admiració, mai amb rebuig independentment del que la protagonista, la dona, pense o vullga. Este pensament ha sigut fortament difós en la societat per l'Església catòlica, qui ha anul·lat greument els drets femenins.

No obstant això, les dones no ens hem detingut davant de tal discriminació patriarcal, la qual cosa ha provocat milers de morts en tot el món només amb tal de lluitar pels nostres drets. Molts d'estos, com el dret a votar, a l'avortament en alguns països, el divorci, etc., s'han aconseguit per la gran quantitat d'unions, manifestacions i protestes contra una vida indigna motivada per haver nascut d'un gènere que mereix el mateix respecte que el seu contrari.

Com a conclusió, és molt important que tinguem en compte el tema de la igualtat en el nostre dia a dia. Canviar el present per a generar un futur lliure de masclisme està en les nostres mans. Tots i totes mereixem llibertat i igualtat de drets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario